Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Promotion
Read more
GRATIS FRAGT VED KØB OVER 400KR

Sprog

Eventyret om den lille vejbod, der så gerne ville være ... brændeskur

Eventyret om den lille vejbod, der så gerne ville være ... brændeskur

Måske kan du huske eventyret om vejboden der så gerne ville være gårdbutik?
Ellers kan du finde det her på siden d. 21. jun 2021.
Eventyret handlede om den ambitiøse lille vejbod, som for 2 år siden fik sit største ønske opfyldt og blev opgraderet til gårdbutik.
Den lykkelige lille gårdbutik trivedes stort en tid og nød opmærksomheden og de mange glade kunder. Men en dag blev det den for meget. Den lille gårdbutik var blevet led og ked af altid at skulle stå til rådighed, altid at være i centrum og skulle fremstå ren og pæn, at skulle servicere dag ud og dag ind.
Nej, det havde været andre tider, da den var vejbod og kunne leve det frie liv i sus og dus - Dengang havde den ingen forpligtelser og nu længtes den tilbage til det simplere liv. Faktisk længtes den efter sit otium – At kunne trække sig roligt tilbage og udleve sine sidste dage i ro og mag uden konstant opmærksomhed og med udsigt over den vilde natur. Ja, det ville lige være sagen, tænkte den.
Så en dag for et år siden trak den teltpælene op (i overført forstand) og begav sig ud på sin sidste rejse. Med hjælp fra dens ejere fandt den et skønt og stille sted under træernes grønne kroner, hvorfra den havde frit udsyn over det grønne. Den fyldte sig godt op med dejligt tørt træ og følte glæden ved endnu engang at gøre nytte uden konstant at skulle præstere.
Den lille vejbod havde igen opnået lykken og følte sig tilfreds helt ind i sjælen.
Om den lille vejbod oplever flere eventyr, må tiden vise, men det er nok overvejende sandsynligt at historien om den lille vejbod slutter her.
Den lille vejbod skal have tak for alt hvad den har givet vores familie

Skriv en kommentar