Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Promotion
Read more
GRATIS FRAGT VED KØB OVER 400KR

Sprog

Gør 2,5 tons mad Lindelyst til en succes?

Gør 2,5 tons mad Lindelyst til en succes?

I traditionel forstand er Lindelyst langt fra en succes endnu, for jeg kan bestemt ikke leve af at sælge grøntsager og blomsterfrø... Endnu. Men i år har jeg opnået en helt personlig og kæmpestor milepæl, som for mig gør at Lindelyst har været en kæmpesucces!
I år har jeg dyrket 2,5 tons mad! Et menneske + 2 hænder = 2,5 tons mad. Og så kommer de 200 slags blomsterfrø oveni.
Hvis man ser bort fra, at ikke al mad vil kunne gøres holdbart og at der er nogle ting, som jeg ikke endnu kan producere og som man har brug for for at kunne skabe en varieret kost (Salt, honning, mere kød, flere nødder osv.), så betyder det stadig, at jeg ene kvinde teoretisk set vil kunne brødføde min egen familie og lidt til.
Med et selvforsyningshjerte der banker, er Lindelyst et kæmpe hit!

Skriv en kommentar