Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Promotion
Read more
GRATIS FRAGT VED KØB OVER 400KR

Sprog

Betaling og forsendelse

Hvem kan købe Lindelysts varer?
Desværre sælger jeg i øjeblikket kun frø m.m. til private og institutionelle kunder i Danmark.

Hvor lang tid tager forsendelsen af frø?
Når du bestiller frø fra Lindelyst, har du 2 muligheder:

1) Du afhenter frøene på vores adresse
Du er altid velkommen til at afhente dine frø hos os på Tornbjergvej 20, 4130 Viby Sj. Skriv i kommentaren ved check-out, hvornår du ønsker afhentning, så kontakter jeg dig på telefon eller sms. Frøene er typisk klar til afhentning indenfor 24 timer.

2) Du får frøene sendt med PostNord med almindelig post
Jeg sender de fleste frø med almindelig post. Det fungerer ret godt, men du skal være opmærksom på de lange leveringstider.
Du skal regne med 1-3 arbejdsdage til at frøene bliver sendt (jeg bestræber mig altid på at få dem afsted så hurtigt som muligt) og derefter 5 arbejdsdage (altså eksklusive lørdag og søndag) til PostNord. Derfor kan en levering tage op til et par uger om at nå frem.

Hvis det virkelig haster med at få din pakke, så kontakt mig venligst på telefon eller SMS, så vi kan drøfte om det kan lade sig gøre inden den ønskede dato.

Om forsendelse generelt
Ved forsendelse bestræber jeg mig altid på at få din ordre afsted inden for 1-3 hverdage. Du kan gå ud fra dette som hovedregel. Der kan dog være tidspunkter hvor travlhed, ferie eller andet gør, at der kan gå en smule længere.
Heldigvis oplever jeg meget sjældent, at breve forsvinder med posten, men det kan desværre ske. Hvis det sker, sender jeg naturligvis varen igen. Dette gør jeg dog først efter 10 arbejdsdage fra afsendelsesdatoen, da PostNord i ca. 5% af deres forsendelser ikke overholder deres forventede leveringstid.

Som udgangspunkt sendes alle forsendelser med omdeling til din private bopæl, og alle forsendelser kan afleveres gennem en brevkasse. Husk at tjekke din postkasse regelmæssigt.

Hvor meget koster forsendelsen?

  • Afhentning: 0kr
  • Almindeligt brev: 30kr inklusive porto og emballage
  • For ordrer over 400kr bortfalder forsendelsesgebyret (jeg betaler det) og din pakke sendes som almindeligt brev.

Hvordan sendes frøene?
Når jeg sender dine bestilte varer, bruger jeg så vidt muligt genbrugsemballage, så du vil måske se genbrugte kuverter, papkasser osv. Dine frø er pakket i små lynlåsplastikposer som beskytter dem mod vand og fugt. Derfor er de normalt bare pakket i en almindelig kuvert til forsendelse.

Hvad hvis mine varer er beskadigede ved ankomst?
Hvis dine varer er beskadigede under transporten, bedes du kontakte mig straks og inden for 24 timer efter modtagelsen. Husk at tage billeder af kuverten og dens indhold.

Kan jeg fortryde mit køb?
Du har ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage - regnet fra den dag du modtager varen - Husk at give mig besked. Du har derefter yderligere 14 dage til at returnere varen. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, vil købsprisen blive refunderet til din konto inden for få dage. Du skal selv betale for returneringen af varen.

Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige?
Hos Lindelyst kan betaling ske med Dankort, Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Apple Pay, Shop Pay, UnionPay og Google Pay. Vi tilbyder af tekniske årsager desværre ikke betaling med kontanter eller mobile pay pt, men håber at det bliver en mulighed i fremtiden.