Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Promotion
Read more
GRATIS FRAGT VED KØB OVER 400KR

Sprog

Dramatisk redningsaktion på Lindelyst

Dramatisk redningsaktion på Lindelyst

Vi har reddet et liv, som virkelig så ud til at være tabt!
Efter at jordbærsæsonen er ovre, har vores høns gået et par dage helt frit rundt. På et tidspunkt nævner min ældste datter på 3, at Rudi er væk - Rudi er vores hane - men vi tænker ikke mere over det, for han kan jo være alle vegne.
Efter mange timer opdager min skønne mand ved en tilfældighed Rudi. Han sidder fast inde under nogle gigantiske kampesten, som vi for nylig har fået leveret til et byggeprojekt - Han ser ud til at være klemt fast mellem en stok og 2 gigantiske sten, som ligger halvt ovenpå hinanden.
Han er helt stille, han hænger med halsen og vi var sikre på, at han var færdig, for stenene ovenpå ham er store nok til at dræbe en voksen mand.
Lige meget hvad, kan vi dog ikke lade ham lide, så vi henter en løftestang og får møjsommeligt rokket den store sten væk og hiver stokken ud og tro det eller lad være. Rudi kravlede ud ved egen hjælp. På trods af, at han både sad fast med vinge og hale og at han har siddet fast der i mange timer, så kom han sig hurtigt igen og er i perfekt stand allerede få timer senere.
Han må virkelig have opbrugt mindst et af sine ni liv (Hvis vi antager at det også gælder for høns), for 1) det var rent held at min mand så ham, for han sagde ikke en lyd og 2) det var rent held at stenen ikke kvaste ham eller i det mindste dele af hans krop og 3) det var rent held at vi var i stand til at løfte stenen uden at kvase ham yderligere, for det var ikke til at se, hvordan han sad fast.
Rudi er glad og frisk og hygger sig med sine hønsedamer igen 💖🐓

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises